Wednesday, December 15, 2010

Felicia - Neurology Check Up

Yesterday we were back in Budapest for another check up in the Developmental Neurology department. We had thought this would be our last visit, but it seems we will have one more once Felicia starts walking.
Tegnap újra fent voltunk Budapesten Felíciával egy újabb kontrol vizsgálaton a Margit kórház fejlődési neurológia reszlegén. Azt hittük, hogy ez lesz az utolsó alkalmunk, de úgy néz ki lesz még egy vizsgálat amikor Felícia elindul járni.

Whenever we go, Felicia gets tested by a specialist. This time the testing was to see how well she pays attention to things, how her coordination works. She did great.
As we expected, the doctor said that Felicia is doing exceptionally well - even as if nothing had ever happened to her.
Minden alkalommal, amikor megyünk, Felíciát egy egy szakorvos vizsgálja meg. Ezen az alkalmon azt vizsgálták, hogy milyen a figyelőképessége és milyen a koordinációja. Úgy ahogy elvártuk, az orvosnő azt mondta, hogy Felícia kiválóan fejlődik - olyan mint ha semmi nem történt volna.

We are so thankful for our little girl, and so humbled that God showed us grace by healing her. Thank you to those of you who pray for her.
Annyira hálásak vagyunk a kislányunkért, és annyira hálásak az Úrnak, hogy kegyelmet mutatott abban, hogy meggyógyította. Köszönjük mégegyszer mindannyiotoknak akik imádkoztok érte.

Here are some pictures from the check up yesterday:
Itt van néhány kép a tegnapi vizsgálatról:



4 comments:

  1. I was waiting for this post :D Praise God!
    see you next week!

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:27 AM

    Awesome! Praise the Lord!

    ~ Kristen

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:44 AM

    Hala es dicsoseg Istennek!
    O. neni

    ReplyDelete
  4. What a blessing to hear! I love you all!

    ReplyDelete